• Amazon пусна видеоуслугата си у нас

    Amazon пусна видеоуслугата си у нас

    Само година след навлизането на Netflix у нас, Amazon също пусна видеоуслугата си в България.

    Amazon пусна видеоуслугата си у нас

    Само година след навлизането на Netflix у нас, Amazon също пусна видеоуслугата си в България. Prime Video предлага на потребителите да гледат ексклузивните сериали и филми на онлайн гиганта.

    Prime Video е достъпна през сайта www.primevideo.com и днес дебютира в повече от 200 страни. Освен онлайн гледане на филми и сериали, услугата предлага и свалянето им за гледане офлайн. Към момента все още няма налични български субтитри, но от Amazon коментират, че това е само началото и към услугата ще се добавят много обновления през 2017г.

    Библиотеката на Prime Video е много по-бедна от тази на Netflix и липсата на български превод все още е пречка за потребителите у нас, но съвсем скоро това ще бъде коригирано и българските потребители ще имат възможност за избор между много повече филми и сериали с български субтитри.

    Цената на Prime Video e 3 евро за първите 3 месеца и по 6 евро след изтичане на този период. Prime Video предлага и едноседмичен безплатен тестов период, през който потребителят може да разбере дали услугата го удовлетворява.

    Amazon Amazon Prime Video Prime Video Netflix Prime Video цена

    Оценка на новината

    0