• Facebook пуска услуга за онлайн запознанства

    Facebook пуска услуга за онлайн запознанства

    Facebook отдавна се опитва да върне вниманието на потребители към себе си.

    Facebook пуска услуга за онлайн запознанства

    Facebook отдавна се опитва да върне вниманието на потребители към себе си. Сега компанията започна тестове на новата услуга Discover people, с която се надява да се пребори с огромната конкуренция в лицето на сайтовете за запознанства и приложенията за комуникация.

    Новата услуга на Facebook е създадена с цел откриване на нови приятелства, връзки или бизнес контакти. Или иначе казано – каталог от прифили на хора във Facebook, които имат сходни интереси като Вас. Всеки може да открие хора, харесващи същия стил музика, работещи нещо подобно или имащи същите хобита.

    Discover People ще улесни комуникацията между хората, без да се налага да се споделя информация от профила на потребителя с хора, с които той не желае.
    Услугата вече е достъпна през мобилното приложение на Facebook. След съвсем малко време Facebook ще я направи достъпна и за потребителите през уеб браузъри, където ще бъде поместена отделна секция.

    Информацията, която компанията ще ползва, за да свързва хората ще бъде извличана от профилите на потребителите, стига те да са я направили публично достъпна. В противен случай, услугата няма да се появява като налична.

    facebook онлайн запознанства нова услуга във Facebook

    Оценка на новината

    5.00