• Nokia ще представи "наследник" на Nokia 3310

    Nokia ще представи "наследник" на Nokia 3310

    Вече стана ясно, че Nokia се завръща ударно с два нови смартфона от висок клас.

    Nokia ще представи "наследник" на Nokia 3310

    Вече стана ясно, че Nokia се завръща ударно с два нови смартфона от висок клас. Това, обаче няма да бъде единствената изненада от компанията. Помните ли култувия модел Nokia 3310? Разбира се, че го помните. Това вероятно е най-здравият телефон, с най-издържливата батерия, създаван някога. Преди смартфоните да навлязат в ежедневието ни и да се превърнат в неразделна част от него, Nokia 3310 беше телефонът, който всеки притежаваше.

    Преди известно време едно проучване в бизнес средите установи, че много предприемачи предпочитат обикновен телефон, който да ползват само за разговори. Просто, защото смартфонът понякога твърде много ни разсейва от важните задачи. Е, Nokia има решение и за тези хора.

    Компанията планира да пусне „наследник” на своя най-добър модел. Името все още не е известно, но източниците твърдят, че ще бъде представен на изложението MWC 2017 в Барселона, което ще се проведе в края на месеца. Това, което знаем е, че батерията ще бъде с огромен капацитет и зареждане няма да е нужно всеки ден. Корпусът също ще бъде много здрав и устойчив на удари, прах и влага. Цената също би трябвало да привлече доста интерес – само $59. Компанията все още пази в тайна другите параметри на новия си модел, но сме сигурни, че ще притежава всички предимства на своя предшественик и вероятно ще предложи нови функции. Ще следим с нетърпение новините.

    nokia Nokia 3310 Nokia пуска наследник на 3310

    Оценка на новината

    5.00