• Международни парични преводи през Messenger

  Международни парични преводи през Messenger

  TransferWise Ltd., международна услуга за парични преводи и Facebook Messenger обявиха, че ще работят заедно.

  Международни парични преводи през Messenger

  TransferWise Ltd., международна услуга за парични преводи и Facebook Messenger обявиха, че ще работят заедно. Общата им услуга ще позволява на потребителите на Messenger да правят парични преводи през чата.

  TransferWise е проектирала бот - атоматичен софтуер, разбиращ множество езици,който е вграден в чат приложението на Facebook. Ботът ще бъде в помощ на потребителите в процеса на преводите и може да бъде използван съвсем свободно.

  За момента услугата е достъпна в САЩ, Австралия, Европа и Канада. С течение на времето, потребителите от 50 държави ще могат да ползват услугата, обхващаща 600 валутни двойки.
  Услугата позволява на потребителите да получават и информация от бота, когато една валута достигне определено ниво.

  TransferWise не е първата компания, която решава да пусне услуга за парични преводи в чат-приложение. American Express Co., Visa Inc., PayPal Holdings Inc. и други вече имат работещи ботове в Messenger. С новата услуга, TransferWise се присъединява към голямата група на компаниите. Това е добра новина за всички потребители, тъй като ще имат още по-голям избор сред компаниите за международни парични преводи.

  facebook Messenger TransferWise услуга за международни парични преводи през Messen

  Оценка на новината

  5.00