• Няколко безплатни приложения, които ще Ви помогнат ако пътувате често

    Няколко безплатни приложения, които ще Ви помогнат ако пътувате често

    Ако сте пътешественик по душа трябва да знаете как да се възползвате от всички промоции, приложения и облаги, които се предлагат.

    Няколко безплатни приложения, които ще Ви помогнат ако пътувате често

    Ако сте пътешественик по душа трябва да знаете как да се възползвате от всички промоции, приложения и облаги, които се предлагат. Планирането на пътуване може да бъде стресиращо. Няколко полезни приложения ще Ви помогнат да организирате пътуването си лесно и удобно.

    App in the Air дава актуална информация за полети в реално време. Чрез приложението можете да разберете за промени на гейтовете, да получите летищна навигация и кратки съвети. Най-доброто, което предлага приложението е това, че Ви изпраща информация дори докато сте офлайн, за да не Ви се начисляват допълнителни такси за роуминг, например.

    Citymapper е приложение, което Ви е нужно докато се разхождате на непознато място. То Ви показва пътните карти на града, информация за транспорта и други, за да планирате разходката си изцяло. Приложението е безплатно и също можете да си запазвате карти в офлайн режим.

    Google Trips обединява всички данни от Google Maps, където освен карти има и множество ревюта за хотели, ресторанти, забележителности и други. Съвсем скоро приложението добави и нова функция, която Ви позволява да споделяте маршрута си с приятели.

    Booking.com е вероятно най-известното приложение в света за резервации на хотели. Вече можем да ползваме Booking.com и на смартфона сии търсенето на оферти е много по-лесно. Веднага след като завършите регистрацията ще получите потвърждение и карта на района.

    Airbnb е фаворит на потребителите. Приложението е иновативно и преобърна представата на всички ни за настаняване по време на ваканция. Платформата дава възможност за „размяна на жилища“. В сайта можете да откриете различни оферти за настаняване в стаи, апартаменти, къщи, етажи и много други.

    Duolingo е приложение, което ще Ви помогне да научите нов език преди да заминете на пътешествие. Приложението е лесно за употреба и предоставя лесен начин за научаване на език. Всички знаем, че пътуването е много по-лесно ако умееш да комуникираш с местните.

    Приложения пътуване Airbnb app in the air booking.com

    Оценка на новината

    5.00