• Сгъваемите електрически велосипеди - новата мания в превозните средства

    Сгъваемите електрически велосипеди - новата мания в превозните средства

    Електрическите превозни средства набират все повече популярност. Електромобилите вече си имат своите почитатели, а електровелосипедите тепърва се настаняват на отреденото им място.

    Сгъваемите електрически велосипеди - новата мания в превозните средства

    Електрическите превозни средства набират все повече популярност. Електромобилите вече си имат своите почитатели, а електровелосипедите тепърва се настаняват на отреденото им място. Електрическите велосипеди са удобни за предвижване в забързания град, тъй като лесно могат да избегнат задръстванията. Повечето от тях са компактни и малки и могат да бъдат държани дори в офиса.

    Сгъваемите електровелосипеди са новата мода в света. Те не изискват въртене на педали и са изключително леки и удобни. Smacircle е представител именно на тези електрически велосипеди, изключително подходящи за градска среда.

    Smacircle може да развива до 20 км/ч, а пълното зареждане на батерията става за 2 часа и половина. Разработката на велосипеда е отнела около 2 години, но технологията е революционна.

    Материалът е карбонова нишка, който прави велосипеда изключително издържлив. Той спокойно може да издържи до 100 кг. Размерите му са наистина компактни. Разгънат велосипеда е една метър дълъг, а в сгънато състояние е само 30 см. Той лесно може да бъде прибран в офиса без да заема много място.

    Ето и още едно прекрасно предимство към Smacircle – докато го карате той ще зарежда смартфона Ви.
    Този велосипед лесно ще се превърне в любимото Ви превозно средство. С него никога няма да се налага да си търсите място за паркиране, просто защото ще го паркирате до бюрото си. Задръстванията ще станат минало за Вас, защото велосипеда е достатъчно компактен, за да ги избягва. Освен това ще се разделите и с огромните разходи за гориво, които удрят най-много по семейния бюджет.

    Електромобили Smacircle електрически велосипеди електровелосипеди сгъваеми велосипеди

    Оценка на новината

    5.00