• Компактен принтер за iPhone кара снимките да оживяват

    Компактен принтер за iPhone кара снимките да оживяват

    Спомняте ли си чара на онези фотоапарати, които веднага вадят направените снимки? И понеже ретрото пак е на мода този тип апарати се завърнаха.

    Компактен принтер за iPhone кара снимките да оживяват

    Спомняте ли си чара на онези фотоапарати, които веднага вадят направените снимки? И понеже ретрото пак е на мода този тип апарати се завърнаха. Разбира се, излизат доста солено.
    А, една стартъп компания от Калифорния се фокусира върху създаването на принтер за снимки, който обаче работи само с iPhone.

    Принтерът за фотографии позволява създаване на оживяващи фотографии от iPhone. Компанията производител се казва Prynt и не за пръв път се занимава с производство на мини-принтери.

    Все още ли се чудите какво му е специалното на този принтер? Той позволява на изображението да се движи и ако сте фенове на поредицата за Хари Потър няма как да не се насладите на това изобретение.

    Принтерът позволява да разпечатате снимка от видео или Live Photo. Ако след това фиксирате камерата над нея ще видите цялото видео, благодарение на добавената реалност.

    За да се случи това, трябва да изберете снимка, както и анимирана нейна версия в приложението. Файловете се пращат в облак, където едната версия се наслагва върху другата, а когато се опитаме да „сканираме“ снимката тя ще оживее.
    Принтерът Prynt Pocket ще струва около 150 долара.

    Apple iPhone Prynt Pocket принтер за снимки

    Оценка на новината

    5.00