• ИПС 7- интелигентните проследяващи системи

    ИПС 7- интелигентните проследяващи системи

    С правилна техника и подходяща настройка на система за видеонаблюдение фирмата предлага на клиентите си до 28 дни запис на монтирани камери

    ИПС 7- интелигентните проследяващи системи

    През последните години услугите за видеонаблюдение и запис на информация набират все по-голяма популярност. За добро или лошо все по-често се тиражира и информацията за видеоконтрол по време на броенето на изборните бюлетини за предстоящите избори. Все по-голям интерес към този тип услуги наблюдават и специалистите в изграждането на проследяващи системи от фирма ИПС 7.

    Вече няколко години фирмата предлага на клиентите си висококачествени услуги свързани с видеонаблюдение, контрол на достъп, gps проследяване, изграждане на СОТ системи и много други водещи фактори за сигурността и спокойствието както на работното място, така и в личния живот.

    Като най-голяма заслуга за все по-нарастващият интерес към проследяващите системи от ИПС 7 сочат все по-иновативните технологии предлагани на пазара. С правилна техника и подходяща настройка на система за видеонаблюдение фирмата предлага на клиентите си до 28 дни запис на монтирани камери. За сигурност и контрол на работното място иновациите предлагани на пазара гарантират контрол на работно време все по-търсен в големи фирми и предприятия. Във време на ежедневно обновяващи се технологии

    Не на последно място са и gps транспортните услуги, част от дейностите на ИПС 7, по-известни на пазара на технологиите като GPS 7. Бум на клиентите интересуващи се от gps проследяване се наблюдава в зимния сезон, в който във всеки един момент е известна локацията на всеки служител с монтирано gps устройство на служебния си автомобил. Една от най-новите услуги предлагани от GPS 7  е свързана с контрола на гориво, с която гарантирано се предотвратяват злоупотреби с фирмено гориво.

    ИПС 7 видеонаблюдение GPS проследяване GPS7 Контрол на достъп

    Оценка на новината

    5.00