• А1 пуска първото в света смарт приложение за реклами A1 SmartAD

    А1 пуска първото в света смарт приложение за реклами A1 SmartAD

    За всяко изтегляне на приложението телекомът ще дарява по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа

    А1 пуска първото в света смарт приложение за реклами A1 SmartAD

     A1 SmartAD е първото по рода си приложение с кауза - предлага рекламно съдържание, съобразено с интересите и предпочитанията на регистриралите се клиенти. За всяко сваляне на приложението А1 ще дарява по 1 лев на Националната асоциация за приемна грижа, която ще помогне на бедни деца да останат при своите семейства и да посещават училище.

    Приложението е напълно безплатно за клиентите на А1, като им позволява да получават допълнителен интернет трафик от 3000 MB в мрежата на А1 на максимална скорост всеки месец. В замяна, потребителите трябва да гледат определен брой рекламни клипове, като A1 SmartAD ще генерира не повече от една статична визия или видео на час. Клиповете ще са с дължина до 8 секунди, ще се визуализират без звук, като приложението няма да пречи по никакъв начин на нормалната употреба на смартфона.

    Приложението А1 SmartAD включва рекламно, образователно, социално и забавно съдържание, което е видимо на дисплея на смарт устройства при входящо и изходящо повикване, след приключване на разговор и при отключване на смартфон устройството. Информацията достига до потребителите чрез Wi-Fi връзка или през мобилната мрежа на A1, като процесът е изцяло автоматизиран. Рекламното съдържание не се таксува по никакъв начин, като клиентите на услугата могат във всеки момент да го пропуснат.

    A1 SmartAd може да се изтегли и инсталира от Google Play Store. Към момента приложението се поддържа от смартфони и таблети с операционна система Android, версия 6.0 или по-нова.
    А1 България е дългогодишен партньор на асоциацията за приемна грижа. От началото на партньорството си с неправителствената организация до момента компанията е инвестирала под различни форми над 300 000 лева за приемната грижа у нас.

    Снимка: А1

    реклами мобилно приложение А1 SmartAD Национална асоциация за приемна грижа

    Оценка на новината

    0