• ASUS представя лаптопа ZenBook Pro Duo

    ASUS представя лаптопа ZenBook Pro Duo

    Това е първият в света лаптоп с 14" широк сензорен екран, взаимодействащ си директно с основния дисплей

    ASUS представя лаптопа ZenBook Pro Duo

    ASUS представи ZenBook Pro Duo (UX581) - първият лаптоп с новия ASUS ScreenPad Plus, революционен 14-инчов допълнителен сензорен екран, който разширява и подобрява интерактивните възможности, съобщиха от компанията.

    ScreenPad Plus стимулира творческите възможности у създателите на съдържание, позволявайки постигането на по-добра продуктивност в работния процес и лесно изпълнение на много задачи едновременно, разкриват от ASUS. Допълнителният сензорен екран е интегриран с основния дисплей, а вграденият софтуер ScreenXpert предлага широк набор от полезни приложения, инструменти и помощни средства.

    Високата производителност на новия ASUS се постига чрез наличието на до 9-то поколение Intel Core процесори в комбинация с до 32GB RAM и видеокарта от геймърски клас - NVIDIA GeForce RTX с ултра-бърз сторидж, изтъкват експертите от компанията.

    ZenBook Pro Duo включва и 4K UHD (3840 x 2160 резолюция) OLED сензорен екран. Дисплеят е с безрамков дизайн от четирите страни - ASUS NanoEdge.

    ZenBook Pro Duo дава възможност на потребителите да прехвърлят с жестове отделни приложения, менюта или инструменти на ScreenPad Plus, за да намалят бъркотията на основния си екран и да подобрят ефективността в работата си. Създателите на съдържание могат да закачат инструментите си - като преглед на видео, управление на времевия поток, панелите на звуков миксер или прозорец с код към ScreenPad Plus, за да оптимизират работните процеси. Приложенията за социални мрежи, които могат да бъдат поставени на ScreenPad Plus, позволяват на потребителите да са в крак с новостите и веднага да отговарят на съобщенията, докато работят, без да се налага да сменят прозорците.

    Използвайки включения в комплекта стилус - или, който и да е друг активен стилус, е достъпен още един слой интерактивност за потребителите. ScreenPad Plus предлага по-стабилна основа за писане и рисуване. Включената в комплекта подложка за длани допълнително подсилва ErgoLift наклона на клавиатурата за най-удобното изживяване при писане и рисуване.

    ZenBook Pro Duo включва най-новата версия на ASUS NumberPad, цифров блок с LED подсветка, който е вграден в тъчпада. Освен това се поддържа взаимодесйтвие с гласовия асистент Amazon Alexa и е наличен отделен светлинен панел, който свети, когато асистентът ви слуша.

    За да се осигури гладка работа и максимална производителност през цялото време е наличен отделен бутон Turbo Fan, който по всяко време може да подсили охлаждането. Освен това пантата ErgoLift подобрява въздушния поток под лаптопа за по-добра топлинна производителност.

    ZenBook Pro Duo е решен в чисто новия цвят Celestial Blue (син) и е украсен с асиметричната версия на легендарния Zen-вдъхновен извит метален завършек, гордеят се производителите. Наличен е и 14-инчов ултра преносим вариант, ZenBook Duo (UX481) .

    Според създателите му от ASUS, ZenBook Pro Duo е един от най-мощните лаптопи, които са налични за взискателни креативни професионалисти в движение, като осигурява гладък работен процес между екраните.

     

     
    Asus лаптоп ZenBook Pro Duo

    Оценка на новината

    0