• Биг брадър или модерна необходимост ? Какво е денонощното видео наблюдение ?

    Биг брадър или модерна необходимост ? Какво е денонощното видео наблюдение ?

    Системите за видео наблюдение се развиват ежедневно и приложенията им са много

    Биг брадър или модерна необходимост ? Какво е денонощното видео наблюдение ?

    Сигурност, превенция и голямо удобство е видео наблюдението според екипа на ИПС 7.

    Видео наблюдение, камери, сигурност, записи, техника - термини, които срещаме в ежедневието си , заобикалят ни , но дали сме наясно кой ги контролира и наблюдава, Защо ги има и необходими ли са ни ? Много се спекулира с всичката тази информация , но индустрията се развива стремглаво , и навлиза във всички свери на наши живот.

    ИПС 7 е фирма оперираща в тази сфера и опита им показва нарастващ интерес не само към изграждането на системи за видео наблюдение за домашни  и бизнес цели, но и денонощното наблюдение от квалифицирани оператори на тези системи. Какво значи това ? От ИПС 7 отговарят на въпроса с въпрос – За какво са Ви видео камери , ако никой не ги наблюдава ?

    Оказва се , че при много от случаите на проникване с взлом, опитните крадци или са с маски или демонтират наличната техника за видео наблюдение и остават без следи и с по-пълни ръце. Според експертите от ИПС 7 и техния денонощен център за видео наблюдение , при наблюдавани камери на живо този сценарий е невъзможен. Има и противници на този бизнес , според които се нарушават права и свободи , но от ИПС 7 контрират с  големия брой предадени записи на МВР.

    Системите за видео наблюдение се развиват ежедневно и приложенията им са много. Ще потърсим ИПС 7 за още любопитни факти и нови технологии.

    денонощно видеонаблюдение ИПС 7 системи за сигурност и контрол

    Оценка на новината

    5.00