• Конференция за свободата в цифровия свят предстои на 25 юни в София

  Конференция за свободата в цифровия свят предстои на 25 юни в София

  Независимият телеком „Нетера“ предоставя 30% отстъпка от цената на билетите

  Конференция за свободата в цифровия свят предстои на 25 юни в София

  На 25 юни в "София Тех Парк" ще се проведе конференцията „LibertyBits“ 2019, посветена на личната свобода в цифровото ни съвремие. Основният фокус на второто издание ще бъдат децентрализацията и независимостта на отделните индивиди в обществото.

  Форумът разглежда важни въпроси на съвременността - колко достоверно е нашето възприемане на свободата в дигиталната епоха; знаем ли за възможната злоупотреба с данните, които оставяме навсякъде и колко лошо може да повлияе това на нашето бъдеще;  как можем да живеем в по-малка зависимост от правителствата, монополите и корпоративните гиганти.

  Лекторите ще говорят за „Поверителност в индустрията 4.0: Между свободата и регулирането“; „Измерване на неизмеримото: рискове за поверителността в цифри“; „Заплахите за личния живот“; „Блокчейн като решение“; „Децентрализирани платформи за обмен“; „Сигурност и лична неприкосновеност“; „Как блокчейн променя трансграничните плащания“, и други.

  Българската телекомуникационна компания „Нетера“ е спонсор на конференцията и предоставя 30% отстъпка от цената на билетите на всички, които желаят да посетят събитието, информират от телекома. За да се възползват от възможността, в процеса на закупуване на билет от сайта на конференцията желаещите трябва да въведат промокод: NETERRA.

  цифровизация блокчейн лична неприконсновеност децентрализация LibertyBits“ 2019

  Оценка на новината

  0