• Седмицата на дигиталните технологии ще се проведе през септември

    Седмицата на дигиталните технологии ще се проведе през септември

    Bulgarian Digital Week е най-голямото събитие в България в областта на телекомуникациите и информационните технологии

    Седмицата на дигиталните технологии ще се проведе през септември

    От 23 до 28 септември водещи компании от България и чужбина ще презентират своите продукти и услуги в сферата на дигиталните технологии в рамките на Седмицата на дигиталните технологии в България /Bulgarian Digital Week/ - част от 75-ия Есенен технически панаир. Организаторите на събитието са IMG и Международен панаир "Пловдив".

    Седмицата на дигиталните технологии в България е един от основните акценти на Есенния технически панаир в Пловдив. Bulgarian Digital Week е проект, който обединява няколко изложби, форуми и конференции в областта на информационните технологии, телекомуникациите, навигацията и телематиката. Събитието включва повече от 30 тематични конференции, мастър класове, презентации, като в него ще участват над 250 лектори. То ще бъде излъчено на живо в Интернет, заради големия интерес към него. Ще бъдат обсъдени трансформациите в бизнеса, дигиталния маркетинг, блокчейнът, логистиката, онлайн комуникациите, цифровизацията в търговията на дребно, и други теми, свързани с дигиталното бъдеще и хуманния облик на иновациите, съобщават организаторите.

    Международният технически панаир е сред най-авторитетните делови форуми за инвестиционни стоки и технологии в Югоизточна Европа. Той откроява параметрите и перспективите на Индустрия 4.0. чрез иновативните изделия, предлагани от водещи компании от цял свят.

     

    международен панаир Пловдив Индустрия 4.0 Есенен технически панаир Седмица на дигиталните технологии в България

    Оценка на новината

    0