• Футуристични автомивки на „Ауто сити Пловдив 2019“

  Футуристични автомивки на „Ауто сити Пловдив 2019“

  Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ няколко дни след европейската им премиера в Амстердам, информират

  Футуристични автомивки на „Ауто сити Пловдив 2019“

  Футуристични автомивки ще бъдат представени за първи път у нас на изложбата „Ауто сити Пловдив 2019“ няколко дни след европейската им премиера в Амстердам, информират организаторите на проявата. Те са сред новостите на Международния технически панаир, който ще се проведе от 23 до 28 септември.

  Водеща компания в Европа ще покаже автомивка, чийто дизайн е в пет варианта. Преимущество са иновативните компоненти, използвани за първи път в света, като платформа за контрол, маркетинг през мобилни устройства, SMS разплащане, подово измиване и други, твърдят изложителите.

  Вторият модел автомивка е на компания от САЩ, която се нарежда сред трите водещи производители в света. Съоръжението представлява тунел от неръждаема стомана, в който са разположени системи, изработени с нови технологии и материали. Включени са много функции, което дава възможност за почистване без предварителна подготовка дори при големи обеми и висока скорост.

  Авангардните експонати са част от специалното бизнес издание на „Ауто сити Пловдив“. Наред с транспортни средства, предназначени за индустрията, търговията и услугите, то демонстрира и сервизно оборудване за пълна промяна на автомобила, включително на интериора. Посетителите ще видят голямо разнообразие от леки коли и бусове с изцяло преобразен вътрешен дизайн, в това число ултралуксозните дизайнерски автомобили, обещават организаторите.

  Изложбата показва и нови модели леки коли. Сред премиерите е хибридната версия на Honda CR-V. Задвижването използва два електрически агрегата, а всеки работи и като електромотор, и като генератор, обясняват от фирмата-вносител. Три са режимите: електрически - при потегляне и при ниска скорост, хибриден - при ускорение, и бензинов - при висока скорост.

  В експозицията присъстват и други модели на Honda, като обновеният Jazz, десетата генерация на Civic във версии хечбек и седан, както и цяла ескадрила мотоциклети.

  От гамата на Subaru са моделите XV и Outback, като за последния е предвидена и специална 4Аdventure версия. Марката Škoda е представена с вариантите Scala и Kodaiq с много екстри. Тук е и новият Ford Trucks F-MAX, който получи титлата „Международен камион на годината 2019“.

  Изложението предлага и много атракции за любителите на високи скорости в рамките на кампанията „Отговорни на пътя“, която се провежда за втори път. Нейните организатори са включили състезание за смяна на гуми, като на истинско рали. Желаещите да участват ще бъдат облечени с автентични екипи и каски, ще работят с оригинални инструменти, и трябва да подменят гумите на пистов автомобил за най-кратко време. Предвидена е и викторина с въпроси за управлението на лека кола в различни ситуации. За победителите в двете надпревари и за посетителите са предвидени награди. Най-запалените могат да пробват и професионален тренажор-симулатор.

  Гостите на „Ауто сити“ имат възможност да разгледат още четири изложби, представящи иновации от строителството, електротехниката, електрониката, машиностроенето, роботиката, автоматизацията, дигиталните и информационните технологии, енергетиката, екологията, водния сектор и химическата промишленост. Експозициите на фирми от 34 държави са разположени в „Международен панаир Пловдив”.

  Honda международен панаир Пловдив Ford Trucks F-MAX Ауто сити Пловдив 2019 Skoda Auto автомивки автомивка Международен Технически панаир

  Оценка на новината

  0