• Новият LENOBO YOGA SMART TAB е вече в магазините на VIVACOM

    Новият LENOBO YOGA SMART TAB е вече в магазините на VIVACOM

    LENOVO YOGA SMART TAB е наличен в магазините и онлайн на сайта на VIVACOM

    Новият LENOBO YOGA SMART TAB е вече в магазините на VIVACOM

    Таблетът е с 10.1-инчов Full HD дисплей (1920 x 1200), с IPS технология, предоставяща изящна картина с много детайли. Дисплеят e TÜF Certified – редуцира вредната за очите синя светлина.     

    LENOVO YOGA SMART TAB има типична за серията въртяща се панта, която позволява използване на таблета по четири различни начина – в ръката, наклонен, изправен или закачен и го прави изключително удобен за работа и забавление в движение.

    Устройството е оборудвано и с 8 МР основна камера с автоматичен фокус и 5 МР предна камера с фиксиран фокус и по-голям ъгъл на заснемане, за да улесни ежедневната необходимост от документиране на важните неща.

    LENOVO YOGA SMART TAB използва мощния 8-ядрен процесор Qualcomm Snapdragon 439 (4 x 2.0 GHz + 4 x 1.45 GHz), осигуряващ по-добра производителност на действията. Таблетът разполага и с 4 GB RAM памет и 64 GB вътрешна памет, за съхранение на всички важни моменти.  Батерията му е литиево-йонна и е с капацитет 7000 mAh и предоставя до 11 часа сърфиране в интернет.

    LENOVO YOGA SMART TAB използва опцията за лесно и удобно отключване - Face Unlock и има сертификат за водоустойчивост IP52.

     

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    5.00