• Практичен и удобен – новият таблет Samsung Galaxy Tab A8 е вече в магазините на VIVACOM

    Практичен и удобен – новият таблет Samsung Galaxy Tab A8 е вече в магазините на VIVACOM

    Устройството е практично и удобно – тежи едва 347 грама

    Практичен и удобен – новият таблет Samsung Galaxy Tab A8 е вече в магазините на VIVACOM

    Отлична оферта за клиентите на VIVACOM – от днес новият модел таблет Samsung Galaxy Tab A8 2019 се предлага на цена от 9.98 лв. на месец или 199.98 лв. в брой с план i-Traffic XL+. Таблетът е тънък и компактен и е идеалната комбинация от ефективност и елегантен дизайн - перфектен избор за работа и забавление.

    Galaxy Tab A8 2019 разполага с 8“ дисплей, 1280х800 пиксела, в пропорция 16:10 за оптимално изживяване в портретен и пейзажен план, а четириядреният процесор на Snapdragon, осигурява безпроблемна работа, дори и при няколко включени приложения едновременно

    Устройството е практично и удобно – тежи едва 347 грама.  Батерията му е с капацитет 5 100 mAh за продължително гледане и по-рядко зареждане. Разполага с 2 GB RAM и 32 GB пространство за съхранение, работи с последната версия Android Pie. Има слот за SD карта за допълнителни 512 GB, които потребителите могат да запълнят със спомени, уловени с 8MP-овата основна и 2MP-овата селфи камера.

    Голямо предимство на Galaxy Tab A8 2019 е функцията Kids Home. Тя дава възможност за създаване на защитена среда, която децата да изследват. Родителският контрол позволява следене на използването на монитора и времето за игра, което прави таблета идеален избор за учене и забавление за най-малките.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0