• Над 67 000 шофьори са закупили винетки от сайта Digitoll.bg

    Над 67 000 шофьори са закупили винетки от сайта Digitoll.bg

    Освен през своя портал, компанията предлага винетки и в партньорската мрежа на "Интеркапитал груп"

    Над 67 000 шофьори са закупили винетки от сайта Digitoll.bg

    За по-малко от два месеца над 67 000 български шофьори са digitoll.bg, споделиха негови представители. Проектът е собственост на "Конкорд смарт инфраструктура" - втората частна компания, която предлага винетки у нас. Тя започна своята дейност на 14 август и вече има устойчив ръст на потребителите.

    Вторият национален доставчик на винетки акцентира на дигиталните технологии и изключително лесния и достъпен процес на закупуване. Създаден с най-модерните уеб технологии и изцяло оптимизиран от гледна точка на посетителите си, сайтът предлага най-лесния начин за придобиване на винетка - с минимален брой кликове и възможно най-бързо. Той е много добре оптимизиран за мобилни устройства и се отваря бързо от смартфони и таблети. Преведен е и на английски език.

    Порталът digitoll.bg разполага и с множество допълнителна информация, която улеснява допълнително посетители и добавя стойност към услугата. С броени кликове те могат да проверят валидността на конкретна електронна винетка, да получат подробна информация за цените и периодите на валидност, както и да използват редица допълнителни функционалности.

    Освен през своя портал, компанията предлага винетки и в партньорската мрежа на "Интеркапитал груп", позната с услугата Cashterminal, която разполага с над 1500 платежни терминални устройства в страната. В бъдеще се очаква с въвеждане в експлоатация на тол - системата за събиране на пътни такси на база изминато разстояние, компанията да предлагат и такива услуги.

    Няма етикети за тази новина

    Оценка на новината

    0