• SoftOne България е сертифицирана за Н-18

    SoftOne България е сертифицирана за Н-18

    SoftOne ERP намира широко приложение на иновативни технологии като CLOUD-технологията за създаване и предоставяне на софтуерни решения с по-висока бизнес стойност за значително по-малко разходи

    SoftOne България е сертифицирана за Н-18

    На 02 декември Soft1 ERP бе регистриран и одобрен в публичния електронен списък на НАП, съгласно Наредба Н-18. Soft1 Bulgaria е местният офис на Soft1 Technologies, член на Olympia Group. Soft1 Group е най-голямата група от компании за бизнес софтуер в Гърция, включва три водещи марки (Soft1, UNISOFT и PROSVASIS), има повече от 300 служители, с широка партньорска мрежа от над 600 партньори, ефективно обслужваща непрекъснато нарастващата база от над 47 000 клиенти и 280 000 потребители в 4 държави (Гърция, Кипър, България и Румъния). Със своя дългогодишен опит и висок ноу-хау, Soft1 Group разработва иновативни софтуерни бизнес продукти, облачни и мобилни решения, които подпомагат дигиталната трансформация на модерния бизнес. Софтуерът на компанията отговаря на всички изисквания на наредбата и фигурира под номер 419 в списъка на софтуерите, регистрирани като СУПТО (Софтуер за управление на продажбите в търговските обекти).

    Наредба Н-18 регулира регистрирането и отчитането на продажби в търговските обекти чрез фискални устройства и съответно изискванията към софтуерите за управлението им, заедно с изискванията към лицата, които извършват продажби чрез електронни магазини, приети на 28 септември 2018 година. Според наредбата софтуерът, който използват търговците, задължително трябва да отговаря на изискванията, поставени от НАП, която предоставя публичен регистър с одобрени софтуери за ползване.

    SoftOne ERP намира широко приложение на иновативни технологии като CLOUD-технологията за създаване и предоставяне на софтуерни решения с по-висока бизнес стойност за значително по-малко разходи. Продуктите и решенията на SoftOne могат да намерят приложение във всеки вид бизнес, без значение от големината му и сферата, в която оперира. Няколко примера за бързо разрастващо се портфолио на компанията са Opticom Ltd., P.I.C. co., Bella Food Company, Convoy World Ltd., Sigma Bulgaria, Mazars Consulting, InterFoods и Interion.

     

    бизнес технологии икономика софтуер Soft1

    Оценка на новината

    0