• Samsung обяви 5 август за дата на следващото си събитие „Galaxy Unpacked“

    Samsung обяви 5 август за дата на следващото си събитие „Galaxy Unpacked“

    Очаква се тогава компанията да представи смартфона Galaxy Note 20.

    Samsung обяви 5 август за дата на следващото си събитие „Galaxy Unpacked“

    Samsung е готов да разкрие следващия си смартфон на 5 август - а медийните съобщения гласят, че това ще е най-новата версия на високия клас смартфон Galaxy Note 20

    Южнокорейският гигант за електроника обикновено представя нова версия от своята серия устройства Galaxy Note на своето августовско събитие „Galaxy Unpacked“. Тази година изданието ще бъде виртуално поради пандемията на коронавирус.

    Промоционалното видео, което Samsung представи, включва върха на стилус - известен като S Pen, който се предлага с телефоните на Galaxy Note на Samsung. Предполага се, че следващото устройство ще бъде Galaxy Note 20, който ще се предлага в няколко версии.

    В доклад на SamMobile по-рано тази година се казва, че може да бъде представен друг сгъваем смартфон, наречен Galaxy Z Fold 2. Това ще бъде наследникът на Galaxy Fold Samsung, издаден миналата година, който обаче имаше сериозни технически проблеми при старта си.

    Време е производителите на смартфони да продължат своята дейност,  въпреки продължаващата пандемия от коронавирус, която принуди страните по света да затворят и причини големи икономически щети.

    Доставките на смартфони в световен мащаб са намалели с 11,7% през годината през първото тримесечие на 2020 г., което е най-големият им годишен спад, според IDC. Фирмата за проучване на пазара очаква доставките да паднат с 11,9% през тази година.

    Samsung смартфон Galaxy Unpacked събитие

    Оценка на новината

    0