• ALSO разширява с Acronis географското покритие на портфолиото си в България

    ALSO разширява с Acronis географското покритие на портфолиото си в България

    Предлаганите услуги са разделени на два сегмента

    ALSO разширява с Acronis географското покритие на портфолиото си в България

    ALSO България и Acronis поеха ангажимент да осигурят на организациите възможностите и подкрепата, необходими им да успеят в условията на днешните безпрецедентни предизвикателства, които пандемичната криза поставя пред всички нас.

    В съвременната ИТ индустрия услугите и сигурността се развиват с много по-бързи темпове за всички потребители, клиенти и доставчици на услуги. В отговор Acronis и ALSO работят заедно, не само за добавяне на решения на Acronis Cyber Protection към портфолиото на ALSO, но и за да бъдат достъпни чрез ALSO Cloud Marketplace - иновативната платформа As-a-Service, която e вече и в България.

    Предимството, което платформата и нейните нови решения за киберсигурност и защита на данните от Acronis предлагат на клиентите и партньорите, са значителни. С тези нови предложения организациите могат да отворят вратата за ефективна и изключително успешна дигитализация, докато управляват голям брой услуги, процеси и сметки на ниска цена.

    Предлаганите услуги са разделени на два сегмента: On-premise решения с акцент върху сигурността и защитата на данните, като Acronis Cyber Infrastructure, Acronis Cyber Backup, добавката Acronis Cyber Disaster Recovery и Acronis Snap Deploy.

    Освен това част от портфолиото ще се състои от технологии, ориентирани към крайните потребители, включително Acronis Disk Director и Acronis True Image. Освен стандартните решения , Acronis и ще предлагат още по-иновативен и бързо развиващ се модел чрез ALSO Cloud Marketplace. Услугите за клиенти, като Acronis Cyber Backup Cloud, Acronis Cyber Cloud и наскоро пуснатия облак на Acronis Cyber Protect ,са базирани на модел според потреблението (pay as you go). Това дава възможност на дистрибуторите да мащабират бизнеса си бързо, а клиентите им имат възможност да приведат растежа си в технологичен план.

    Ние се стремим да предоставим най-добрите решения, които да ръководят и подкрепят нашите партньори в ИТ индустрията. Както нашите платформи, така и нашият екип са начело на технологиите, съчетавайки иновациите и ефективността, за да правят бизнес по нов начин. В доставчик като Acronis виждаме силна лидерска позиция и търсене на иновативен и бърз подход към дигитализацията на услугите, осигурявайки информационна сигурност, качество и удобно съхранение на критични за бизнеса данни“, каза Ралица Килиaн, Генерален Директор Клиенти на ALSO България.

    От своя страна Иван Дудин, Регионален Директор Продажби в Acronis, добави: „Партньорите са основата на нашия бизнес. Ние се стремим да бъдем не само техен доставчик, но и техен поддръжник, тъй като работят за постигане на успех. Нашата модерна партньорска програма предоставя технологии и инструменти за справяне с постоянно развиващите се заплахи и осигуряване на реална възможност да бъдете по-успешни.

    Относно Акронис Acronis определя стандарта за киберзащита чрез иновативно създаване на резервни копия, антирансъмуер, възстановяването след срив, съхранение, синхронизиране и споделяне на корпоративни файлове. Благодарение на своята всепризната технология за активна защита, базирана на изкуствен интелект, удостоверяването на данни, базирано на блокчейн, и уникалната хибридна облачна архитектура, Acronis защитава всички данни във всяка среда - включително физическа, виртуална, облачна, приложна, при мобилни натоварвания – всичко това на ниска и предвидима цена.

    Основана в Сингапур през 2003 г. и учредена в Швейцария през 2008 г., към настоящия момент Acronis има повече от 1500 служители на 33 локации в 18 държави. На решенията на Acronis се доверяват повече от 5,5 милиона потребители и 500 000 предприятия, включително 100% от компаниите на Fortune 1000. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 150 държави на повече от 30 езика. Научете повече на acronis.com.
    ALSO Holding AG (ALSN.SW) (Емен / Швейцария) свързва доставчици и купувачи в ИКТ индустрията. ALSO предлага на повече от 110,000 клиента достъп до хардуер, софтуер и ИТ услуги от над 660 производители. Клиентите могат да се възползват, освен от традиционната дистрибуторска гама, и от широк набор услуги, персонализирани за тях, включително в областта на логистиката, финансите и ИТ. От развитието на сложни ИТ решения за предоставяне и поддръжка на хардуер и софтуер, до обратно изкупуване, рециклиране и ремаркетиране на ИТ хардуер, ALSO също така предлага и всички услуги „под един покрив“. ALSO е представен в 23 европейски страни и през 2019 има около 4 000 служители, а генерираните общи продажби са около 10,7 милиарда евро. Главен акционер на ALSO Holding AG е Droege Group, Дюселдорф, Германия. 

    IT компаниите ALSO Cloud Marketplace Acronis

    Оценка на новината

    5.00