• А1 ще предлага новите iPhone, предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro започват на 23 октомври

  А1 ще предлага новите iPhone, предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro започват на 23 октомври

  Всички модели са с повишена издръжливост на намокряне и прах.

  А1 ще предлага новите iPhone, предварителните поръчки на iPhone 12 и iPhone 12 Pro започват на 23 октомври

  Както всяка година потребителите на онлайн магазина на А1 ще имат възможност да са сред първите хора в България, които притежават най-новите модели на iPhone. Телекомът ще предлага пълната гама от тазгодишните смартфони на Apple, като първите налични за предварителни поръчки ще бъдат iPhone 12 и iPhone 12 Pro от 23 октомври. Вариантите iPhone 12 mini, както и флагманът iPhone 12 Pro Max ще се присъединят към кампанията на по-късна дата.

  Новите iPhone устройства бяха очаквани с особен интерес на фона на развитието на 5G мрежите, както и на заявките на Аpple от по-рано тази година, че ще разработват устройства и на по-достъпни за масовия потребител цени. С оглед на това няма как да не се коментират и техническите характеристики на представените модели.

  Добре познатото от серията 11 разположение на основните камери се запазва, но серия 12 идва с редица подобрения. Основната камера на iPhone 12 e двойна с 12MP главен сензор. Вариантите Pro и Pro MAX имат тройни камери, подкрепени от допълнителни сензори за постигане на още по-голяма прецизност при снимките.

  Всички модели са с повишена издръжливост на намокряне и прах. iPhone 12 Pro се предлага в четири цвята – сребрист, графит, златен и син, а iPhone 12 в пет – черен, бял, червен, зелен и син. Изчистен дизайн, подсилващата метална рамка и дисплей, който заема почти цялото лице на устройствата, са другите отличителни характеристики, на новите iPhone 12.

  Това, което остава скрито от погледите на потребителите, е новият процесор А14 Bionic. Телефоните от серията iPhone 12 са първите устройства с толкова мощен процесор. От Аpple го определят като най-мощният процесор за смартфон. Той е заявка за дълъг живот на устройствата, които може да се справят с множество задачи като тежки и поддръжка на бъдещите софтуерни ъпдейти.

   

   

  А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

   

  A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0