• A1 дава 3 x 30 000 МВ бонус при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE с тарифен план

  A1 дава 3 x 30 000 МВ бонус при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE с тарифен план

  Въпреки по-ниската си цена – S20 FЕ не прави компромиси с качеството .

  A1 дава 3 x 30 000 МВ бонус при покупка на нов Samsung Galaxy S20 FE с тарифен план

  Samsung Galaxy S20 FE – специалното допълнение на S20 серията на Samsung - идва с приятна изненада за тези, които го закупят от А1 в периода от 22 октомври до 30 ноември. При покупка в комбинация с тарифен план от А1, към него се добавят по 30 000 МВ мобилен интернет на максимална скорост за три месеца, в допълнение на предвидените в плана мегабайти. След края на промоционалния тримесечен период, мегабайтите по договора се запазват, спрямо обема, включен в съответния план.

  От новата промоция на А1 могат да се възползват както настоящи клиенти на телекома, които преподпишат договора си за мобилни услуги, така и нови клиенти, които тепърва започват да използват услугите на компанията. Предложението важи за физически лица, а мегабайтите се активират само за номера, за който е сключен новият договор с тарифен план от А1.

  Продажбите на Samsung Galaxy S20 FE започнаха в началото на октомври, като от Samsung го определиха като своя отговор на продължаващата пандемия от COVID-19 и икономическите трудности, които тя създава за потребителите. Целта на Samsung Galaxy S20 Fen Edition е да предостави на любителите на бранда Samsung възможност да използват устройство с характеристиките на флагманската S20 серия, което същевременно може да бъде закупено на по-достъпна цена.

  Неслучайно наречен „версия за фенове“, S20 FE използва добре познатия изчистен дизайн на серията в съчетание с отличен дисплей, камера с изкуствен интелект, модерен процесор и батерия, която издържа цял ден с едно зареждане. Говорейки за батерията, трябва да споменем, че при покупка от А1, Samsung Galaxy S20 FE идва в комплект и с външна батерия ttec PowerCard 5000 mAh. Капацитетът ѝ е достатъчно голям, за да позволи зареждането на смартфона до 100%.

  Сред другите ключови характеристики на Samsung Galaxy S20 FE са 6,5-инчовия Super AMOLED 2X дисплей с резолюция 1080х2400 пиксела. Основната камера е тройна и включва 12МР основен сензор с оптична стабилизация, Dual Pixel автофокус и бленда F1.8, 12МР (F2.2) с ултраширокоъгълна леща и 8МР телефото камера с 3х оптично приближение, OIS и 30х хибридно приближение.

  Въпреки по-ниската си цена – S20 FЕ не прави компромиси с качеството в ключови технически характеристики за потребителите на смартфони. Към момента устройството може да бъде закупено на изплащане от А1 на цени, започващи от 32,99 лева на месец в комбинация с тарифен план A1 One Unlimited 5XL. При покупка в брой със същия план цената му ще бъде 699,99 лева, а и в двата случая промоционалните 30 000 МВ се активират в рамките на 48 часа след подписване на договора с телекома.

   

  А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала – MAX Sport 1, MAX Sport 2, MAX Sport 3 и MAX Sport 4, платежни услуги, собствена платформа за музикален стрийминг, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

   

  A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на América Móvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

  Няма етикети за тази новина

  Оценка на новината

  0