• Вече може да планирате изпращането на текстови съобщения за по-късно

  Вече може да планирате изпращането на текстови съобщения за по-късно

  Трябва ви само телефон, който поддържа операционната система Android 7.

  Вече може да планирате изпращането на текстови съобщения за по-късно

  Google наскоро обяви нова функция за телефони, поддържащи операционната система Android, която предоставя възможност да планирате изпращането на текстови съобщения за по-късно.

  Това ще ви позволи да честитите рождения ден на приятел, например в полунощ, или да изпратите съобщение до някого по-късно, преди да забравите какво искате да кажете.

  Трябва ви само телефон, който поддържа операционната система Android 7 или по-нова версия - тази версия е на около пет години, така че телефонът ви вероятно се поддържа - и най-новата версия на Google Messages.

  Ето какво да направите:

  Как да планирате текст на телефона си на Android?

  Отворете Google Messages на телефона си и изберете на кого искате да изпратите съобщение. Създайте своя текст. Докоснете и задръжте бутона за изпращане (вместо просто да го докоснете).

  Ще изскочи меню с графици. Изберете кога искате да го изпратите - или по-късно днес, по-късно тази вечер, утре или дата и час в бъдеще. Докоснете изпращане.

  След като го изпратите, ще видите потвърждение, че това е планирано съобщение, което няма да пристигне до получателя до избраните от вас дата и час. Докоснете иконата на часовника до съобщението, за да го актуализирате с нов текст, да го изпратите незабавно или да го отмените.

  google Android Google Messages

  Оценка на новината

  5.00