• Тайната за приложението Babbel

    Тайната за приложението Babbel

    Белен Каейро от екипа за маркетинг на продукти на Babbel, разкрива тайната на успеха на това приложение.

    Тайната за приложението Babbel

    Babbel има служители от над 60 държави, които говорят повече езици, отколкото можете да си представите, и всички те работят върху този популярен продукт. 

    Изучаването на език онлайн с Babbel също се основава на доказани учебни упражнения, като попълване на празните места, които поддържаме възможно най-близо до реалния живот.

    Успехът на Babbel се основава на 3 стълба:

    1. В Babbel всичко е свързано с разговор

    Babbel е разработен по такъв начин, че потребителите да могат да водят разговор в реалния живот възможно най-бързо. Инструкторът за диалог симулира хода на истински разговор - което е нещо като тренировка. По този начин се укрепва новата лексика и се използват естествени изрази по естествен начин.

    „Ние вярваме, че това междуличностно преживяване е много по-добър мотиватор, отколкото може да бъде някога светещият екран - и виждаме, че нашите потребители се връщат и продължават да учат точно поради тази причина.“

    2. Нашите експерти са хора, а не машини

    В Babbel сме известни със своите 150 езикови експерти, които са изцяло отдадени на предаването на нови езици и култури. Всички наши експерти са многоезични и повечето вече са преподавали в училища, университети и вечерни курсове. Те се предизвикват взаимно да правят нови неща, като изучаване на френски език за три седмици или изучаване на жестомимичен език за един месец. Основният фокус на тези езикови акробати е да се поставят в позицията на обучаем. 

    „Нашите образовани експерти са движещата сила на продукта. Разчитаме на тази гаранция за качество, че всеки курс се прави на ръка, независимо от вашия език или езика, който изучавате."

    Езиковото прозрение, което отличава Babbel , се основава на връзката между различните езици. Например, френският и италианският са тясно свързани и имат много повече прилики от френския и немския. Белен Каейро вижда тези прилики като „преки пътища“ за учене.

    „С Babbel вие научавате ефективно, защото нашите езикови експерти познават тези преки пътища за обучение и ги вграждат в продукта.“

    3. Потребителският дизайн запазва фокуса върху обучението

    Предимството на изучаването на език с Babbel е, че учебното съдържание е насочено към вашите индивидуални нужди. Винаги имате достъп на устройството по ваш избор - дори офлайн, ако изтеглите уроците предварително.

    „Моделът на абонамент на Babbel ви позволява да се обучавате постоянно“, каза Белен. „След като имате достъп до продукта, всички учебни материали са достъпни за вас - не е нужно да отключвате ексклузивно съдържание отново по-късно.“

    Продуктът се усъвършенства редовно с ново съдържание от нашите експерти, така че прясно приготвен курс да кацне директно с вас. Белен се гордее не само с това, как продуктът е ориентиран към потребителите, но и с характеристиките в него.

    „Вашата мотивация за учене е това, което движи успеха ви по-късно. Ето защо разработихме функция, която можете да използвате, за да намерите учебно съдържание, съобразено с вашите нужди и цели."

    Babbel никога няма да Ви ''изостави'' да се обучавате сами!

     

    приложение Успех Babbel основни принципи

    Оценка на новината

    5.00