• Apple организира ново продуктово събитие

    Apple организира ново продуктово събитие

    Събитието ще се проведе на 20 април.

    Apple организира ново продуктово събитие

    Apple обяви ново продуктово събитие, което ще се проведе на 20 април. Тогава се очаква и да бъат представени новите версии на iPad Pro, устройства за проследяване AirTags и други. Apple може да използва събитието за засилване популярноста на iPad, наблюдавано по време на пандемията от коронавирус.

    През януари Apple отчете приходи от iPad за 8,44 млрд.долара за първото си фискално тримесечие, което е с 41% повече в сравнение с предходната година. Очаква се новите iPad Pros да опаковат най-новия и най-бърз процесор на Apple и може да включват нов тип екран, който използва мини LED технология за създаване на по-добри изображения за неща като гледане на филми и гледане на снимки.

    Това е дигитално събитие, което означава, че ще се излъчва онлайн, вместо да се провежда лично, поради продължаващата пандемия. Миналата година Apple обнови iPad Pro през март, когато представи и Magic Keyboard. Той обяви второто си поколение AirPods през март 2019 г., така че е възможно и те да бъдат освежени.

    За Apple отдавна се говори, че пуска AirTags, продукт, подобен на Tile, който можете да прикачите към елементи, като ключове или да поставите в чанта, и да ги проследявате с помощта на софтуера на Apple Find My, вграден в iPad и iPhone. Apple тества начин за проследяване на тези устройства в своя бета софтуер за iPhone.

    Но Apple може да използва събитието, за да представи произволен брой нови продукти. Други устройства, които могат да бъдат обновени, включват iMacs, които не са актуализирани до новия си процесор M1.

    AirPods на Apple са най-продаваните слушалки в света. Очаква се те да бъдат подобрени, за да се запази инерцията, тъй като конкурентите въвеждат подобни продукти, често на по-ниски цени. Най-добрият анализатор на Apple Минг-Чи Куо обаче заяви през март, че новите AirPods може да бъдат пуснати едва през третото тримесечие на тази година.

    Apple планира актуализация на Apple TV 4К с ново дистанционно управление и актуализиран процесор. Последната актуализация на Apple TV е от 2017г., две години след излизане на версията.

    Apple iPhone iPad AirPods

    Оценка на новината

    5.00