• Nokia X10 – 5G телефон с Android™, на който можете да разчитате

    Nokia X10 – 5G телефон с Android™, на който можете да разчитате

    Моделът се предлага с до два дни живот на батерията с едно зареждане и най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G.

    Nokia X10 – 5G телефон с Android™, на който можете да разчитате

    Новият Nokia X10, който HMD Global представи официално през април, вече е наличен в България. Той е едно от първите устройства от новата X-серия на бранда, която преобръща представите за възможностите на моделите в средния клас, комбинирайки надеждност и издръжливост с усъвършенствани функции и производителност.

    В стремежа си да осигури мобилно преживяване, което да обикнете за дълго, компанията предлага модела с тригодишни ъпдейти на Android TM и на сигурността, както и със 100% биоразградим кейс в кутията.

    Nokia X10 е и с най-достъпната за бранда, супербърза 5G връзка – с до 20 пъти по-висока скорост от средната за 4G, с която да споделяте файлове. Освен това – мощна 48MP камера за създаване на съдържание и опции за персонализиране на кадрите с водни знаци – от лога до хаштагове. И всичко това на 6.67” безконтурен екран с лесна навигация.

    Стивън Тейлър, главен маркетинг директор, HMD Global:

    Идвайки ръка за ръка с по-големия си брат Nokia X20, Nokia X10 оптимизира новата гама в X-серията на перфектната цена за нашите смартфон клиенти. Устройството се предлага с висока производителност, 5G, емблематичната за бранда издръжливост и мощни решения при създаването на изображения. Както всички останали, ние също си даваме сметка какво е нужно, за да работим дистанционно, без да губим ефективността си. Накратко – Nokia X10 е създаден за хора, които търсят най-доброто за съответната цена, която ще платят.

    Заслужавате високо качество на заснемане

    Запечатайте работата си и света с 48-мегапикселовата четворна камера с прочутата оптика ZEISS и практичното създаване на изображения с помощта на изкуствен интелект, резултатът от които е винаги безупречна яснота и красиви цветове и форми в картината. След това споделете бързо „творбата“ си с колеги или приятели, докато сте в движение, благодарение на 5G връзката – идеална за изпращане на видеоклипове и други по-големи файлове.

    Широкият 6,67”екран също ще ви позволи да гледате съдържание в брилянтна Full HD + резолюция.

    Придайте на вашите изображения “уау ефект” с пълен набор от инструменти за професионална обработка и цветови корекции, включително Кино, Портретен и ZEISS режими. Споделяйте стилно, открояващо се съдържание, за да вдъхновявате хората около вас. Освен това, благодарение на Google Photos, можете да съхранявате своите ценени снимки и видеоклипове, без да се притеснявате дали имате достатъчно пространство.

    Новият мултикамерен режим Dual Sight на Nokia X10 ви позволява да правите видео с предната и основната камери наведнъж, така че можете да заснемете и двете страни на действието от множество ъгли. Можете също да добавите воден знак към вашите снимки - било то чрез уникален подпис за работни проекти или изпращане на персонализирано съобщение за рожден ден на приятел. Доверете се на Nokia X10.

    С три години месечни актуализации на защитата и на операционната система, и ъпдейт до Android TM 11 направо от кутията, можете напълно да се доверите на новия Nokia X10. Всичко това е представено в интерфейса на емблематичния за смартфоните Nokia чисти Android TM.

    Моделът се предлага с до два дни живот на батерията с едно зареждане и най-новата мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon ™ 480 5G.

    nokia Nokia X10 нов модел

    Оценка на новината

    5.00