• Американските фермери имат пълната подкрепа на президента Тръмп

    Американските фермери имат пълната подкрепа на президента Тръмп

    Американският президент Доналд Тръмп обеща да окаже пълната си подкрепа на всички американци занимаващи се със селско стопансто

    Американските фермери имат пълната подкрепа на президента Тръмп

    Президентът на САЩ Доналд Тръмп обеща пълна подкрепа за американците, занимаващи се със селско стопанство, предаде Асошиейтед прес.
        В реч пред годишния конгрес на американската фермерска асоциация в Нешвил, щата Тенеси, той нарече одобрената от Конгреса в края на м.г. кардинална реформа на данъчната система "победа за семейните фермери". "Ние ще върнем обратно парите на американците, включително и на фермерите и животновъдите", подчерта президентът.
        Той подчерта, че предвиденото съкращаване на данъците с общо 5,5 трилиона долара ще донесе изгода на работещите семейства, в частност фермерските, на дребните и средните фирми. В съответствие с новия закон подоходният данък на обикновено семейство от 4 души, печелещо 75 000 долара годишно, ще се съкрати с 2 хиляди долара, посочи президентът.
        Тръмп каза, че създадената в края на м.г. по негово разпореждане работна група в Министерството на селското стопанство, е подготвила доклад за основните препятствия пред развитието на този отрасъл от икономиката.
        "Моята администрация е решена да предприеме действия относно всяко едно от тези препятствия", увери президентът, като направо на подиума в залата подписа съответния указ. С него се залага на развитието на селската инфраструктура, разширява се обхватът на селските райони с широколентов интернет, подобрява се професионалната подготовка на фермерите, стимулира се внедряването на иновации в аграрния сектор.

    бизнес новини имоти в САЩ земеделие фермери Селско стопанство Доналд Тръмп подкрепа

    Оценка на новината

    5.00