• Земеделски кредити с промоционална лихва бяха представени на „БАТА АГРО“

    Земеделски кредити с промоционална лихва бяха представени на „БАТА АГРО“

    Офертата на „Агрион Финанс“ е за 2.9% лихва за първата година от срока на ипотечния кредит

    Земеделски кредити с промоционална лихва бяха представени на „БАТА АГРО“

    Промоционална лихва от 2.9% за първата година от срока на универсалните си ипотечни кредити, предлагат от „Агрион Финанс“ за. Промоцията беше представена по време на международното изложение „БАТА АГРО“, което се провежда в Стара Загора от 14 до 17 май, и ще важи до 17 юни 2019 г.

    Преференциалните условия важат за кредити до 200 хил. лв. с минимален срок на погасяване 60 месеца. Гратисният период за плащане по главницата е 12 месеца. След промоционалната първа година, лихвата до края на периода е 8,5%. Изчисленията показват, че финансовият ефект за земеделските производители от промоционалната лихва може да надхвърли 11 хил. Лева, посочват от „Агрион Финанс“.

    Всички земеделски производители и заинтересовани, които посетят щанда на „Агрион“ по време на международното изложение, ще получат промо код, с който ще могат да се възползват от промоционалните условия, информират още от компанията. За обезпечение се приемат земеделска земя или други недвижими имоти, като процентът на финансиране може да достигне до 80% от размера на пазарната им оценка. От „Агрион“ предлагат опростена процедура за отпускане на заеми за фермерите, с идеята да улеснят достъпа до финансиране на малките и средни производители: остойностяването на земеделската земя е безплатно за кредитополучателя и се извършва от експертите на компанията; не се изисква откриването на допълнителни сметки, застраховки, въвличането на поръчители и съдлъжници. Няма изискване и за разработка на подробни бизнес планове, отчети и анализи. Кандидатстването е без такса ангажимент и такса за разглеждането на документи. „На практика фермерът не дължи нищо преди да е сигурен, че ще получи желаното финансиране“, изтъкват от финансиращата организация.

    От „Агрион Финанс“ предлагат на своите клиенти, също така, кредити за оборотни средства и лизинг на земя. По информация на компанията, няма ограничения за сектора, в който работи кредитоискателят, като се прилага индивидуален лимит за всеки клиент.

     

    Снимка: "Агрион Финанс" 

    Агрион финанс

    Оценка на новината

    0