• Предпочитаната вода сред спортистите - минерална вода „Горна Баня 1“

    Предпочитаната вода сред спортистите - минерална вода „Горна Баня 1“

    Все повече хора избират удобството на бутилираната вода, а проведено на скоро проучване показа, че минерална вода „Горна Баня 1“ е най-предпочитаната вода сред спортистите.

    Предпочитаната вода сред спортистите - минерална вода „Горна Баня 1“

    Минерална вода „Горна Баня 1“ е изследвана от А. Тегартен, още в края на миналия век. Тя е била най-всестранно и дългогодишно проучваната минерална вода, поради използването лечебните ѝ качества и използването ѝ във водоливната промишленост. В състава ѝ влизат множество соли и елементи, чиито състав я дарява с терапевтична стойност. Както всяко нещо в умерени количества, ползите от нея за организма могат да бъдат големи.

    Без вода животът на Земята е немислим и наличието ѝ във всички организми е едно от най- безспорните доказателства за живата природа.  Заради уникалните си питейни качества, минерална вода „Горна Баня 1“ е предпочитана от потребителя. Все повече хора избират удобството на бутилираната вода, а проведено на скоро проучване показа, че минерална вода „Горна Баня 1“ е най-предпочитаната вода сред спортистите.

    Препоръчително е по време на активен спорт и тренировка да се пие минерална вода, за да се избегне дехидратация на организма. Полезно е да се отпива по малко през  15 мин.,за възстановяване на загубените с потенето витамини и минерали. Хубаво е темепературата на водата да бъде около 10-15 градуса.

    Винаги може да вземете със себе си бутилка минерална вода „Горна Баня 1“ във фитнес залата или на мястото, където провеждате активната си тренировка. Тя е природен елексир за тялото и организма, с нея всеки може да се почувства по-силен, по-здрав и по-красив.

    Заради балансирания си вкус и ниска минерализация, минерална вода „Горна Баня 1“ е една от най-популярните и утвърдени води в България.

     

    Минерална вода Горна Баня 1 спорт

    Оценка на новината

    5.00